• Rivierwijkers VR1 zoekt een mede-trainer!
   
  Ben jij de ideale trainer die ons technisch en tactisch weet uit te dagen? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer die ons, samen met onze huidige trainer Guust, aankomend seizoen wil trainen/coachen!
   
  Wij zijn een fanatieke groep die dit (helaas afgelopen) seizoen een stapje terug heeft moeten zetten na een clubwissel en weer hogerop wil komen. De meesten van ons hebben jarenlang in de hoofdklasse zaterdag gespeeld. De ambitie is er om weer richting de 1e klasse te promoveren. Daarnaast is gezelligheid minstens zo belangrijk en hebben we vaak de 3e helft ook in onze zak. Onze ideale trainers weten ons uit te dagen om ons niveau te behouden (technisch en tactisch) en kunnen dit goed overbrengen op een kritische en betrokken groep. Wij zijn op zoek naar een trainer die dit tijdens onze training(en) en wedstrijden wil doen.
   
  Onze trainingsdagen zijn op maandag (20.00-21.30 uur) en donderdag (20.45-22.15 uur). Wedstrijden zijn op zaterdags in regio Utrecht.
   
  Dus vind jij het leuk een gezellig om een fanatiek team te trainen en te coachen, heb jij tactisch inzicht en kun je dat overbrengen en vind je het leuk hier met een duo-trainer over te sparren? Dan maken we graag kennis met je!
   
  Stuur een mail naar jennifervdmeulen@hotmail.com, ook voor aanvullende vragen!