• Inschijven!

  Heb je al een relatiecode van de KNVB? Vul deze dan in onder het kopje opmerkingen.

  Geef verder bij opmerkingen aan voor welk team jij je wilt inschrijven. Mocht jij je wel willen inschrijven maar niet voor een specifiek team? Geef dan aan 'geen voorkeur'.

  Je kunt je het hele jaar door inschrijven, het hangt van de klasse af of je ook het hele jaar speelgerechtigd kunt worden. Schrijf je je in voor een A-categorieteam? Zorg dan dat je aanmelding voor 15 juni binnen is!

  Daarnaast geldt:

  Wedstrijdlid Schrijf je je in voor 1 december? Dan betaal je contributie voor een heel seizoen (€180,-). Schrijf je je in na 1 december? Dan betaal je contributie voor een half seizoen (€90,-).

  7 vs 7 Schrijf je je in voor 1 februari? Dan betaal je contributie voor een heel seizoen (€90,-). Schrijf je je in na 1 februari? Dan betaal je contributie voor een half seizoen (€45,-).

  Trainingslid Schrijf je je in voor 1 februari? Dan betaal je contributie voor een heel seizoen (€90,-). Schrijf je je in na 1 februari? Dan betaal je contributie voor een half seizoen (€45,-).

  Na verzending van dit aanmeldformulier kijkt Rivierwijkers of we jou een plekje kunnen bieden binnen de club. Je inschrijving is pas definitief als deze per e-mail bevestigd is door de club.