2015/2016

Rivierwijkers zoekt 45+'ers

Oude tijden herleven in het veteranenteam van Rivierwijkers. Jonge goden zijn het inmiddels niet meer, maar voetballen kunnen ze nog wel! En ze hebben versterking nodig!

Ben jij iemand die een hechte vriendengroep kan gebruiken? Iemand die best eens wat vaker zou mogen bewegen? Iemand die woont in de omgeving van Utrecht?

S.V Rivierwijkers zoekt nieuwe spelers voor het veteranenteam!

Belangstellenden die graag willen komen voetballen in het veteranenteam van Rivierwijkers kunnen zich aanmelden bij het bestuur, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Rivierwijkers zoekt damesteam

Vrouwenvoetbal is hip, hot en happening! Zijn jullie daar ook al lang van overtuigd maar hebben jullie de juiste club nog niet gevonden? Zoek dan niet verder!

S.V Rivierwijkers heeft vanaf komend seizoen plek voor een tweede damesteam. Dit kan in overleg op zaterdag of op zondag

Aanmelden of meer informatie? Stuur dan een mailtje naar ons bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuwe leden/teams

Ben jij iemand die een hechte vriendengroep kan gebruiken? Iemand die best eens wat vaker zou mogen bewegen? Iemand die woont in de omgeving van Utrecht? 

S.V Rivierwijkers kan namelijk vanaf het komende seizoen weer nieuwe heren- en damesteams aannemen. Er is zowel op de zaterdag als op de zondag plek! Ook zijn we op zoek naar een 'losse' spelers die zich wil aansluiten bij een gezellige groep jongens!

Belangstellenden die graag willen komen voetballen bij Rivierwijkers kunnen een team aanmelden bij het bestuur, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijdschema Amelisweerdcup

Hoera hoera hoera! Het wedstrijdschema van de Amelisweerdcup is bekend voor zowel de heren als de dames! Je vind het schema hierrrrr .

Wij hebben er zin in, jullie ook?

De Amelisweerdcup komt er weer aan!

Het Amelisweerdcuptoernooi komt er weer aan en hier wil je bij zijn!

Blok 4 juni in je agenda! Met het groeiende damestoernooi, strijden dit jaar meer teams dan ooit om de prachtige cup! Het beloofd weer een spetterend feest te worden met mooie potjes voetbal, lekker eten en goeie muziek van meerdere DJ's. Meld je nu aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie kun je terecht op de pagina over de Amelisweerdcup